Om oss

-
Vi som står bakom Mamma Mia Garn är Mamma Mia och döttrarna Malin och Amanda. Vårt gemensamma intresse för garn och hantverk började tidigt i livet, tack vare att mor- och farmödrar samt mammor lärde ut det de kunde om virkning, stickning och makramé. 
-
Mamma Mia.
Tidigare arbetat som säljare men som efter tillräckligt med kli i fingrarna fullföljde sin dröm av att starta detta garnföretag och sprida hantverkarglädjen vidare. Bra virklärare, dock vänsterhänt.
-
Malin.
Marknadsföring- och designansvarig. Tjänar sitt levebröd som projektledare och tjänar sin kreativa ådra som webbansvarig.
-
Amanda.
Student till dagen, testvirkare till kvällen. Varvar läkarstudier med att testvirka Mamma Mias mönster, perfekt handträning för den som behöver stadiga kirurghänder senare i livet. 
-
I framtiden planerar vi workshops där man får lära sig virka eller skapa makramé i ett lugnt tempo så att man hinner ställa frågor, testa nya tekniker och fika med likasinnade. Just nu i rådande pandemi kommer vi lägga ut filmer. Tillsammans hittar vi inspiration och den fantastiska glädjen i att skapa med händerna. Vi försöker i första hand hitta produkter som är miljövänliga.